Gjensynsglede

Da jeg var på besøk hos min tante og onkel på Østlandet for 6 år siden, fikk jeg smake kanelknekkebrød. Jeg husker at jeg spiste opp flere pakker og syntes det var det beste jeg noen gang hadde smakt! Da tanten min fortalte at knekkebrødene var kjøpt i utlandet, nærmere bestemt Sverige, ble jeg nesten på gråten. Jeg var jo tross alt bare 21 år!

Siden den gang har jeg drømt om kanelknekkebrød. Jeg har flere ganger vurdert å reise til Harryland bare for kjøpe knekkebrød, men det har blitt med tanken. Men i dag skjedde det utroligste! Da jeg gikk inn på Coop Mega, for å vente på at de verste regnbygene skulle gå over, fikk jeg flash back. Først trodde jeg at jeg så syner, men etter å ha snakket med betjeningen var det et faktum. De har begynt å selge kanelknekkebrød! Hurra! Egentlig ville jeg kjøpe alle pakkene de hadde, men av solidaritet lot jeg et par stå igjen.

Kanelknekkebrød med Philadelphia ost blir fast kveldsmat fremover.

Har du smakt kanelknekkebrød?

Vist 2863 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Nei, jeg har ikke smakt kanelknekkebrød, men vet at svenskene (Wasa) generelt sett lager verdens beste knekkebrød! Kommer aldri utenom den gode, gamle traveren Wasa Husmans – med masse hvitost på!! Må ta meg en tur til Coop Mega og sikre meg en av solidaritetspakkene dine! ;-)

Ja, gjør det! Er spent på om de faller i smak hos deg. Jeg kan spise en hel pakke som middagsmat. Bonusen er de fantastiske knase-lydene!

Jeg kan ikke huske dette kanelknekkebrødet, men en kjapp runde på nettet forteller at det har vært i handelen i Norge for flere år siden, og at det nå er på vei tilbake. Obs! ble også nevnt som forhandler. Ett sted ble aprikossyltetøy anbefalt som tilbehør, og jeg fant t.o.m. en oppskrift på hjemmelagde kanel-knekkiser! Tydelig at det er flere fans ute og går . . .

What? Har de vært i salg i Norge uten at jeg har fått det med meg? Håper de ikke forsvinner igjen, men er tilbake for godt. Har prøvd å lage dem selv en gang, men ingenting slår originalen;)

Nye bilder