Oppdatering fra medisinsk spesialavdeling

Da har jeg vært på Haukeland Sykehus igjen for å få svar på prøvene. Jeg ankom venterommet en smule trøtt og nervøs. Bladhyllene var fulle av Se & Hør og mammablader, men heldigvis heldigvis hadde de en flatskjerm. Jeg satt meg ned på gulvet og fant raskt roen mens jeg så på kulturnytt.

Kulturredaktør Knut Olav Almås var gjest på kulturnytt og kortet ned min ventetid.

Legen var utrolig hyggelig og undersøkte meg grundig. Men da han fortalte at jeg ikke hadde Addison, må jeg innrømme at jeg ble litt skuffet. Jeg hadde tross alt lest meg grundig opp på emnet og skrytt til venner og familie om den unike sykdommen jeg muligens hadde. Er du sikker, kan du sjekke en gang til, sa jeg. Men nei. Han var sikker.

Men det stoppet ikke der. Legen hadde fått nye mistanker. Kanskje jeg lider av den kroniske sykdommen Cøliaki. Dessuten ville han henvise meg til videre undersøkelse. Beintetthet (aner ikke hva det betyr) og Gatroskopi, som er en undersøkelse av magesekken. Dette betyr at jeg må svelge en slange med et miniatyrvideokamera på enden. Legen forsikret meg om at jeg vil få plenty med valium, så det kan jo bli…interessant.

Dermed vet jeg fortsatt ikke hva som feiler meg, men noe er i gjære.

Fortsettelse følger…

Vist 2560 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder