Stress ned og ta deg en kopp kaffe!

I dag deltok jeg i NM i Slappa på Festplassen. Konkurransen går ut på å oppnå lavest mulig hvilepuls mens du ligger i en hengekøye etter å ha drukket en kopp kaffe. Med en kopp Cortado i hånden la jeg meg i en hengekøye og prøvde å finne min indre ro.

Å slappe av er faktisk litt slitsomt.

Da jeg deltok i fjor fikk jeg en hvilepuls på 52 og målet var selvsagt å slå den. Og det gjorde jeg! Årets hvilepuls landet på 48.

Det er Norsk Kaffeinformasjon som arrangerer mesterskapet. De ønsker å oppfordre folk til å ta flere kaffepauser.

På ettermiddagen ble jeg oppringt om at jeg hadde kommet videre til finalen i Bergen! Jeg syklet tilbake til Festplassen og ankom dessverre litt stresset. Vi var tre stykker som kjempet om finaleplass og nervøsiteten min tok overhånd. Jeg kom på 2. plass og var selvsagt kjempesur, men fikk trøstepremie da. En kaffekvern, et kaffespill og et gratis kaffekurs.

Noen som kan lære meg kaffespillet?

Til neste år tar jeg 1. plassen. Basta!

Vist 2561 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Oi! Har det gått ett år siden sist allerede?

Spennende premie! Har riktignok kvern selv, men den der er ikke dum! I de siste månedene har jeg jobbet intenst med baristakunnskapene for å forhåpentligvis kunne få en jobb der jeg kan bruke dem, men det er et tøft marked i Bergen.

Litt skeptisk til kaffe i konkurransen, da det øker pulsen ved inntak…

Ja, den øker litt, men samtidig slapper vi av når vi tar oss en kaffe. Det er liksom konseptet “en hyllest til kaffepusen”.
Men sånn mellom oss to: jeg drakk kun to slurker.

Nye bilder