En hotellblogger er født

Dagen startet kl 08.15 i morgenkåpe med morgenkaffe på balkongen. Jøye meg, så godt jeg sovet i natt, sukket jeg flere ganger. Jeg som ikke pleier å få sove en gang. Den hvite dundynen med silketrekk har virkelig utrettet magi. Jeg åpnet døren min og møtte en morgenfrisk rengjøringspike. Jeg sa good morning og lekte turist. Da klokken nærmet seg ni tuslet jeg nede til svømmebassenget for litt morgengym. Jeg fikk bassenget for meg selv og nøt stillheten. Tenk om alle dager startet sånn…

Hello Bergen. Meg på balkongen min toppen av Hotell Norge. (Tror jeg er lykkelig).

Ren og pen satte jeg meg ved et vindusbord klar for frokost. Jeg nikket til flere av gjestene som gjenkjente meg fra kvelden før. Frokostbufféen så ut som en festmeny. Feirer vi noe i dag? Men på Hotell Norge er hver dag en fest. Det var så mye å velge mellom, at jeg måtte bare begynne i en ende og jobbe meg videre (heldigvis varer frokostserveringen i 4 timer). Egg i fire forskjellige varianter, kalkunskinke, eksklusive oster, nybakt brød, frukt, kaker og kaffe i ubegrensede mengder. Ferske lørdagsaviser var selvskrevet tilbehør.

Jeg føler virkelig at rollen som buisness reisende faller meg naturlig. Jeg både blogger, tvitrer, leser nyheter og snakker med gjester på en gang. På vei tilbake til rommet møtte jeg (endelig en kjendis) kulturjournalist, Mikal Olsen Lerøen. Og da jeg skulle ned til resepsjonen for utsjekking møtte jeg (kjendis nr. 2) morsomme Pernille Sørensen. Jeg latet som om jeg var en forvirret turist og spurte om veien. Dermed fikk jeg meg en liten small talk med komikeren, som er aktuell med forestillingen “Flink Pike” på Ole Bull Scene.

Det er med tungt hjerte jeg nå forlater Hotell Norge (for denne gang). Det blir brå overgang å komme hjem til loftet og skråtaket mitt. Men i kveld har jeg en avtale med forfatter og journalist, Agnes Ravatn, så da ser det plutselig litt lysere ut. Takk for meg Hotell Norge, jeg kommer gjerne igjen!

Innlegget er sponset.

Vist 465 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder