Forfatter for en dag

Jeg har vunnet en skrivekonkurranse i magasinet Samviten (studentmagasin for Det Samfunnsvitenskapelige Fakultet ved Universitetet i Bergen).

Jeg er student ved det Humanistiske Fakultet, og tenkte at jeg umulig kunne vinne.
Jeg aner jo ikke hva de driver med på SV-fakultetet. Og magasinet Samviten høres jo veldig…intellektuelt ut. Jeg vet jo ingenting om noenting.

Jeg vet ihvertfall ingenting om sprøyterom og studenter i fengsel.

Før jul møtte jeg magasinet og ventet spent på å motta premien. Nå gleder jeg meg til 3 ukers cruise i Karibien, sa jeg. Men han så bare rart på meg. Jeg ble trist, så den stakkars utsendte journalisten måtte trøste meg i 10 lange minutter. Han beklaget og skyldte på dårlig økonomi. Premien var et intervju i Samviten og 3 konsertbilletter. Okey, sa jeg og fortalte om bloggen, Nerdar og Aspergers syndrom og sånn…

Mannen på bildet øverst til venstre, er han som måtte trøste meg.

Jeg har ikke lagt ut vinnerdiktet mitt fordi jeg (aller mest Samviten) vil at du skal lese magasinet i sin helhet. Du finner det på Universitetet og flere kafeer i Bergen.

Vist 170 ganger. Følges av 6 personer.

Kommentarer

Så flott oppslag i magasinet!
I tillegg er du allereide ein super nettforfattar kvar dag.

Topp saker Johanne!

Kult og gratulerer! Kas billettar fekk du? Siden ikkje alle har tilgang på samviten kan du kanskje publisere diktet når neste utgåve er ute?

Jeg fikk velge selv. Og det blir konsert med Jonas Alaska, Kings of Convenience og A-laget.
Klart jeg kan legge diktet ut senere. #Alleskalfå

Så bra, gratulerar!

Takk, Eileen!

Hey, Samviten er “min” gamle studentavis! Gratulerer! Synd det ikke ble cruise i Karibien på deg. Men konserten høres like bra ut som cruise.

Nye bilder