Velkommen til vår kulturblogg!

Hei, jeg heter Johanne.
Sammen med Robin vil jeg blogge om kultur og ungdom.

Her serveres alt fra gode kulturtips og anmeldelser, til smale saker om våre tanker omkring kultur. Husk at kultur er mer enn underholdning. Den utfordrer, beriker og skaper identitet!

Målet med bloggen er å informere ungdom om kulturtilbudene i Bergen, men også og underholde. Ungdommen er aktiv som bare det. Ikke bare i idretten og på sosiale medier.
Mange av byens kulturhus fylles opp hver helg av kreativ ungdom, både foran og bak scenen.
Vi vil gjerne høre fra leserne våre, kanskje du har noen innspill?
Håper du vil bli inspirert til å delta i det mangfoldige kulturlivet Bergen har å by på, og følge bloggen vår videre!

første utgave av Frekvens

Det tok litt tid før jeg fant frem til alle mulighetene som finnes i byens smitt og smau. Men nå vet jeg hvor jeg skal gå og hvem jeg skal oppsøke! Ikke minst er jeg god på å finne frem til kultur som er gratis. Bergen har mange kulturskatter. Og i april i år feiret vi ungdommens nye kulturavis!

Det har lenge vært savnet en felles informasjonskanal for å nå ut til ungdommen. Spesielt innen kultur. Robin og jeg var blant dem som kjempet for å få realisert drømmen om en kulturavis for ungdom. Gjennom Bergen kommunes Signatur2 satsing fant vi et perfekt samarbeid! Avisen heter Frekvens og Robin og jeg har vært med fra starten av prosjektet. I Frekvens er jeg redaktør for scenekunst. Kulturavisen hadde en storstilt lanseringfest på Ungdomshuset 1880 mandag 11.april. Avisen lages av ungdom mellom 14-26 år. Den vil komme ut 4 ganger i året og bli distribuert ut til alle kulturhus, ungdomsskoler og bibliotek. I avisen vil du kunne lese om ulike kulturbegivenheter i Bergen og omegn samt finne en omfattende kulturkalender. Dedikert til byens ungdom! Om du har lyst til å bidra i avisen må du ikke nøle med å kontakte Robin eller meg.

“Bidra i ungdomsavisen Frekvens? ":http://www.ungfrekvens.no

Hilsen Johanne.

Vist 304 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder